در جهان دیجیتال مارکتینگ افزایش بازدید سایت با فروش بیشتر تناسب دارد. پس اگر میخواهید بازدید سایت خود در گوگل را افزایش بدهید باید روش های آن را یافته و به درستی پیاده سازی کنید. آنگاه می توان انتظار نتایج جالب و شگفتانگیزی را کشید. برای بالا بردن بازدید سایت بهتر است از روشهای ارگانیک و رایگان استفاده کنید، اما میتوانید از روشهای پولی هم استفاده کنید. پیشنهاد میکنم تا انتهای این مقاله با پارمونت همراه باشید
در راه های رایگان تمرکز شما باید روی تولید محتوا، سئوی داخلی( آپدیت محتوا، انتشار محتوا و…) در بسترهای رایگان توزیع محتوا، تحلیل رقبا و فعالیت با ریتم منظم باشد.
اما در افزایش بازدید سایت با روش های پولی تمرکز روی رپورتاژ، همکاری با اینفوئنسرها، ساخت بک لینک، کمپینهای محتوایی، ، تبلیغات در شبکههای اجتماعی و اجاره رسانهها است.
1_محتوای با کیفیت، کاربردی و جامع
محتوای جامع برای افزایش ترافیک سایت از دو وجه اهمیت دارد.
توجه کنید! هنگامی که محتوای با کیفیتی را به صورت زمان بندی شده در وبسایت انتشار دهید، کاربران بعد از مدتی متوجه حضور شما در این صفحه خواهند شد
هنگامی که کاربران متوجه شوند در زمان های خاص مقاله جدیدی در حال انتشار است، خودشان تصمیم میگیرند مستقیما به سایت شما مراجعه کنند. یعنی محتوای با کیفیت و مطالب مرتبط به کسب و کارتان میتواند باعث جذب بازدیدکننده مستقیم شود . به عنوان نمونه سعی کنید یک روز در میان یا هفته ای دوبار مقالهای جدید منتشر کرده و هیچ گاه این روند را تغییر ندهید.
کاربرانی که به صورت مستقیم از سایت شما بازدید میکنند، باید برای شما اولویت بیشتری خواهند داشت. چرا که تولید محتوای با کیفیت و مداوم اولین راه برای جذب بازدیدکننده به صورت مستقیم و تبدیل آنها به مشتری خواهد بود.
اما این همه ماجرا نیست؛ تولید محتوای باکیفیت صرفا به افزایش بازدیدکننده مستقیم شما کمک نمیکند بلکه ورودیهای ارگانیک یا طبیعی را نیز افزایش میدهد. نوشتن مقاله در حوزه کسب و کارتان ، بهترین روش برای جذب کاربر از سمت موتورهای جستجو است. انتشار مرتب مقالات در سایت سرعت ایندکس شدن مطالب در گوگل را بالا میبرد؛ و بدین ترتیب مطالب جدید شما زودتر در گوگل ثبت میشوند. با نوشتن محتوایی که نیاز کاربر را برآورده میکند، میتوانید از گوگل ورودی بگیرید
موضوعات داغ روز در حوزه خود را بررسی کنید
در حیطه فعالیت خود اخبارروز را دنبال کنید و موضوعات داغ را بررسی کنید. موضوعات جدید را کنکاش کنید و به آن ها بپردازید. اینگونه وب سایت خود را به روز نگهدارید. چرا که اینکار به رشد کسب و کار شما و در یک برهه زمانی خاص به افزایش بازدیدکننده کمک ویژه ای میکند.
اما در این میان از ابزارهایی مثل گوگل ترندز (Google Trends) نیز می توانید استفاده کنید. در این سایت میتوانید میزان رشد و یا افت جستجو کلمات کلیدی را بررسی کنید.
2_آپدیت محتوا
آپدیت کردن و به روزرسانی مطالب قدیمی سایت نیزیک تکنیک بسیار موثر برای افزایش بازدید سایت است.
بدین نحو که با به روز رسانی محتوایی قدیمی، آن را به چرخه نتایج گوگل بازگردانید! به بیان دیگر شما میتوانید با کمی تغییر یک مطلب قدیمی سایت خود را دوباره بازنشر کنید. با آپدیت کردن تاریخ انتشارمطلب میتوانید آن را تبدیل به یک مطلب جدید کنید
یکی از مهم ترین عامل ها در رتبهبندی سایتها در صفحه نتایج، زمان انتشار مقاله است.پس مقالههایی که جدیدتر باشند، امتیاز بیشتری نسبت به بقیه صفحات دارند.اما خوب است بدانید گوگل فاکتورهای بسیاری برای ارزشگذاری سایتها و مقالهها ایجاد کرده پس نباید اینطور برداشت کرد که با جدید شدن مقاله، میتوان رتبه بهتری دریافت کرد.
بررسی موضوعات جدید روز در مقاله قدیمی
بروزرسانی محتوای سایت باید آن را تکمیل کند. به گویش دقیق تر مطلب و مقاله شما باید با آپدیت کردن پخته تر شود. در عین حال که تعداد کلمات آن افزایش پیدا کند. با این کار به اعتبار مطلب افزوده خواهد شد. اضافه کردن موضوعات جدید و نوشتن چند پاراگراف اضافه، برای آپدیت کردن مقاله بسیارمهم است. البته آن را میتوان آن را بهعنوان مهمترین فاکتور در بروزرسانی مطلب معرفی کرد.
افزودن مولتی مدیا
در راستای بحث قبلی، لزوما افزودن محتوا نباید به شکل متنی باشد، بلکه میتوانید از محتوای چندرسانهای نیز استفاده کنید.
عکس خوب است. ویدیو از آن بهتر!
افزودن ویدیو به محتوا یا ارائه همان محتوا به شکل ویدیویی، یک شیوه عالی و درجه یک برای آپدیت محتوا است. کاربران جدید با مراجعه و تماشای ویدیو مدت زمان بیشتری در سایت سپری خواهند کرد. نرخ پرش (Bounce Rate) آن صفحه از سایت کم میشود و در نیتجه زمان حضور کاربر در صفحه (Time on Site) افزایش پیدا میکند.
در همین راستا تولید محتوای صوتی و پادکست مرتبط با کسب و کار نیز یک راه فوق العاده برای آپدیت محتوا برای افزایش بازدید و ترافیک است. افزودن نسخه پیدیاف (PDF) محتوای صفحه و قرار دادن لینک دانلود آن هم یک راه موثر دیگر است.
بازنشر مطلب با تاریخ همان روز
در نهایت هنگامی که محتوای قدیمی را آپدیت کردید، برای بازنشر لازم است که تاریخ آن را هم آپدیت کنید. زمان انتشار اولیه اهمیت چندانی ندارد. صرفا کافیست که تاریخ آن را به تاریخ روز تغییر دهید. تا گوگل محتوای شما را یک مطلب جدید درنظر بگیرد.
3-تقویت CTR در گوگل
وقتی مطالب سایت شما در گوگل ایندکس یا به بیان سادهتر، توسط گوگل شناخته و تایید می شود، با توجه به کیفیت محتوا و اعتبار سایت، رتبه و امتیاز میگیرند.
درصد کلیک شدن روی یک مطلب در صفحه نتایج گوگل را Click Through Rate یا بهاختصار CTR مینامیم . یعنی نسبت افرادی که مطلب سایت شما را در صفحه نتایج گوگل مشاهده کردهاند (Impression) به کسانی که روی آن کلیک (Click) کردهاند
با اینکه کیفیت مطلب و رعایت اصول سئو، مهمترین عامل در رتبه است؛ اما ما به بررسی عنوان و توضیحات متا (Meta Description) مطلب خواهیم پرداخت. سایت و مطلب شما با یک عامل جادویی میتواند موثر باشد. آن هم عنوانی است که مینویسید. با نوشتن یک عنوان جذاب میتوانید مخاطب جذب کنید.
از همین رو بهبود CTR با تکیه بر عنوان و توضیحات متا را می توان بهعنوان یکی از راههای افزایش بازدید مطرح کرد. این دسته از بازدیدکنندگان در دسته بازدیدکنندههای ارگانیک و طبیعی شماست.
درراستای موضوع قبلی با عنوان به روز رسانی محتوا، می توانید عنوان مطالب را نیز تغییر دهید. برای درک بهتر در ابتدا محتوای جدید به مطلب اضافه کنید، سپس عنوان مطلب را ویرایش کنید. اما به صورت جداگانه هم این مورد میتواند روی بازدید سایت موثر باشد.
4_انتخاب عنوان عالی و جذاب
باید عنوانی را انتخاب کنید که موضوع مطلب شما را به صورت کامل شرح دهد. به نحوی که انگیزه برای کلیک کردن ایجاد کند. سادهترین راه میتواند استفاده از اعداد درعنوان یا شروع با کلماتی مثل چرا و چگونه و… باشد. همچنین ایهام و تضاد هم می تواند در جذاب تر کردن عبارت موثر باشد.
نکتهای که در خصوص عنوان باید به آن توجه کنید این است که چیزی فراتر از محتوا مطلب را در عنوان ننویسید. فقط چیزی را در عنوان بنویسید که در مقاله به آن اشاره نموده اید. اگر کاربر بهخاطر چیزی که در عنوان نوشتهاید به سایت بیاید و آن را پیدا نکند، اعتماد خود را از دست خواهد داد و صفحه سایت شما را میبندد و در نتیجه نرخ برش (Bounce Rate) وب سایت نیز افزایش پیدا میکند.
توضیحات متا، خلاصه کلی محتوا
تکرار پشت سر هم کلمه کلیدی را در توضیحات متا (Meta Description) را فراموش کنید. این روش دیگر جواب نمیدهد. دیگر نمیتوانید گوگل و الگوریتم هایش را فریب دهید. چند جمله معنادار بنویسید.
خیلی ساده و خلاصه بگویید که کاربر در مقاله چه محتوایی را مطالعه خواهد کرد. قسمت توضیحات متا مطلب خود را به خلاصه ترین شکل ممکن بنویسید. تا کاربر بتواند با آن ارتباط برقرار کند. همچنین متوجه شود قرار است چه چیزی به دست آورد.
5_انتشار محتوا
بهترین و درستترین روش برای اینکه محتوای مطلبتان منتشر شود این است که روی کیفیت مطالبتان کار کنید. با کیفیت بنویسید و اصول سئو را رعایت کنید تا با گذشت زمان تبدیل به یک مرجع شوید. مرجعی معتبر و قوی در حوزه کسب و کار مجازیتان.
به این شکل با قرار گرفتن در رتبه های اولیه گوگل سایتهای دیگر شما را شناخته و از مطالب شما و لینک سایت شما استفاده میکنند.
اگر سایتهای قدرتمند و بزرگ در هر حوزه را بررسی کنید، با انبوهی از لینکها مواجه میشوید. بخش عمده این لینک ها، به این دلیل است که سایر سایتها از مطالبشان استفاده کردهاند و بک لینک سازی کرده اند.
. شما میتوانید در همه سایتهایی که امکان درج لینک را به شما میدهند، لینک خود را وارد کنید.